Jag älskar mitt hem. Det är precis som jag vill ha det och jag känner mig trygg här. En stor del av min inredning kommer från Confident Living, men jag har även hittat en del på loppis samt ärvt från mina morföräldrar. Min absoluta favoritplats är en stor och mysig fåtölj som står placerad framför det ena fönstret. Här spenderar jag en stor del av mina lediga tid med att fila på låttexter, lyssna på musik och läsa böcker. Det finns nästan ingenting jag älskar mer än att krypa upp i just den fåtöljen med ett par stadiga hörlurar på huvudet och en kopp te i ena handen. Det är så jag kopplar av, så jag sätter upp nya mål för framtiden. Hur gör du för att varva ner efter en lång arbetsdag och har du en favoritplats i hemmet?

En tjej i en fåtölj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *