Hoppas ni kära har haft en underbar januari än så länge! Jag har haft det mycket bra, fast längtar såklart till våren. Idag har jag kollat in villalangbers.se. Jag besökte Siljan förr-förra sommaren och det är nog det vackraste landskapet jag någonsin har varit i, någonsin. Just Villa Långbers erbjuder ett romantiskt weekendpaket, och jag är bara såååå sugen på att skämma bort mig med det. God mat, fina omgivningar och bara koppla av…. Åh, det är verkligen en lisa för själen.

Vem jag skulle åka med? Nej, det är en hemlighet än så länge. 😉 Men det blir nog inte förrän våren att jag bokar in mig där, för det är ju faktiskt på våren det är som allra finast vid Siljan. Åh, jag får drömma mig bort till det landskapet så länge, och planera sommaren som behövs så väl efter denna långa vinter.

Ha det så bra i kylan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *